КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Традиційний районний дитячий конкурс української естрадної пісні "Пісня буде поміж нас" відбувся у Кіцмані
НОВИНИ

Традиційний районний дитячий конкурс української естрадної пісні "Пісня буде поміж нас" відбувся у Кіцмані

26-02-2019, 10:19

Конкурс проводиться кожного року  і щоразу стає святом прекрасної і глибокої музики Володимира Івасюка, яка підкорила серця мільйонів слухачів у всьому світі. Тож для рідного міста композитора, для його рідного краю, цей конкурс є ще однією доброю нагодою вшанувати свого відомого земляка, заглибитися у пісенний доробок Маестро, визначити кращих вокалістів.

Цьогоріч, коли ми відзначаємо ювілейну 70-річницю від дня народження В.Івасюка, у конкурсі взяли участь 18 юних жителів Кіцманщини віком від 12 до 18 років, які підготували одну пісню авторства Володі обов’язково та одну композицію на власний вибір.

Найбільш популярними серед юних виконавців були «Балада про мальви», «Я піду в далекі гори», «Водограй», «Пісня буде поміж нас». На власний вибір обирали пісні Святослава Вакарчука, Юрія Рибчинського, Ірини Шинкарук, Андрія Кузьменка та ін.

Достойно виступили ті учасники, вокальний талант та любов до музики яких зросли та проявилися на тій же землі, що подарувала нам видатного композитора Івасюка, а нині проживають на території Кіцманської Отг. Це Мар’яна Харюк з Давидівців, Анастасія Руснак, Іван Маковійчук, Іванна Марусяк з Лашківки, Катерина Лучак з Витилівки, Костянтин Олексюк із Суховерхова.

У палких дебатах визначало журі переможців, нагородження проводили за три третіх місця, два другий та за перше місце.

Так дипломами третього ступеня були нагороджені Анастасія Руснак з Лашківки, Оксана Михайлюк із Зеленева, Каріна Щорчук з Кліводина.

За друге місце дипломами нагороджені Костянтин Олексюк із Суховерхова та Софія Костащук з Брусниці.

Переможницею районного дитячого конкурсу української естрадної пісні "Пісня буде поміж нас" стала Маргарита Семенюк зі Ставчан, яка бездоганно виконала обидві конкурсні композиції.

Незважаючи на гарну погоду того дня і вихідний день, зала, де проходив конкурс, була майже порожня. Прикро, що кіцманчани не виявили бажання насолодитися творчістю видатного земляка напередодні 70-літньої річниці від дня його народження.  

Оцінювало конкурсантів журі у складі заступника голови райдержадміністрації Галини Мельничук, заслуженого працівника культури України, керівника народного аматорського хорового колективу Дениса Рудяка, в.о.обов’язки начальника відділу культури, національностей та релігій Оксана Ласкович, директор Кіцманської музичної школи ім.В.Івасюка Ірина Мігірюк, викладач хорового відділу Кіцманської музичної школи ім.В.Івасюка Катерина Савчук.

Більше знімків на сторінці газети "Вільне життя": https://www.facebook.com/pg/freelife.Kitsman/photos/?tab=album&album_id=2482309935177474&__xts__%5B0%5D=68.ARDM3mbOPQjDTFWED6hiMWvMRvVcTXoSxNrUtKNy8hOaD4GhR6BY_9x99ratJHg6cgfijxYbJgf6j6rl9Q4AmO2DRpnhFLF6KJNCqtqUKHbflqfzyryZ7n41f7TCPgQb0UNTR0khCTlZtFe41GkopOd83StRBthSZge3XQJSXqtkKldh8ECMVlQRiotD_9ClkJMfVavO_nJB0SXqacBWTF8YW_IHcG6XvnEgV5fY7qbfVtlfzP9Ch28wS4nv4rqnF8XwCfSnIr7Tkqy_zKY0PsE7ONX2QviYp5xo3P33QFr0nhFNKZn0dsFg9F7hTmbJFW_EDmcdNTyF9DJRSq0Zdiy_P4vefJqYGx46_4iOsfIDc7oj54SjLMhRrNOlyoIB32sHHvQ1boAABFDN6urdyBbVOb9M4cyaLtciamSvDH_8Rr_CCpZcXY0AuEPZarFN063oEju6V9WTk6x-of0d&__tn__=-UC-R

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →