КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > У Кіцманській міській раді пройшла робоча зустріч з активістами Лашківського старостинського округу
НОВИНИ

У Кіцманській міській раді пройшла робоча зустріч з активістами Лашківського старостинського округу

29-03-2019, 14:58

Провів її міський голова Сергій Булега, перший заступник міського голови Олександр Марусяк, заступник міського голови Олександр Олійник, начальник фінансового управління міськради Людмила Палагнюк, інші спеціалісти.

Так небайдужі до подальшого розвитку свого старостинського округу люди прийшли, щоб поцікавитися забезпеченням життєдіяльності Лашківки та Витилівки у складі об’єднаної територіальної громади, дізнатися які напрямки діяльності планується розвивати у їхніх населених пунк.тах у 2019 році.

Відповідаючи на питання громадськості, міський голова розповів про частку фінансування Лашківского старостинського округу у загальному бюджеті громади, скільки коштів передбачено на розвиток інфраструктури цих сіл, що вже вдалося зробити і закупити.

Разом з жителями Лашківки та Витилівки керівництво міської ради обговорило на які саме об’єкти буде спрямовано інфраструктурну субвенцію.

Тож  активісти цих двох сіл привернули увагу міської ради до проблемних питань, які їх найбільше хвилюють. Це дороги, благоустрій територій, потреба встановити в селах сміттєві урни, необхідність часткового встановлення огорожі на сміттєзвалищі та кладовищі у Витилівці, перекриття даху у Лашківській школі, освітлення вулиць обох селах, облаштування автобусних зупинок, спорудження дитячого ігрового майданчика та майданчика зі штучним покриттям для можливості займатися різними видами спорту.

З усіх порушених питань учасникам діалогу вдалося знайти порозуміння та дійти згоди. Тісна співпраця жителів громади з органом місцевого самоврядування безумовно принесе позитивні плоди і знайде відображення у покращенні благоустрою і та умов життя у Лашківці та Витилівці.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →