КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Музичні перлини Кіцманської музичної школи ім.В.Івасюка
НОВИНИ

Музичні перлини Кіцманської музичної школи ім.В.Івасюка

25-05-2019, 17:09

Днями у Кіцманській музичній школі ім.В.Івасюка відзначили переможців районних, обласних, регіональних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Кожна перемога в конкурсі — це заповітна дитяча мрія, це розуміння того, що тільки самовіддана праця приносить свої плоди. Тож і свято для них стало гарною можливістю поділитися своїми досягненнями та потішитися успіхам інших.

Перш за все до слова запросили директорку школи Ірину Мігірюк, яка провела нагородження. Так переможцями обласного конкурсу ансамблевого співу «Українська пісня — джерело національної музичної культури» стали:

- дует у складі Анастасії Брончук та Тетяни Дрещан,

- ансамбль молодших класів,

- дует у складі Анастасії Руснак та Анастасії Чуприни,

- ансамбль старших класів.

Перемоги в обласній теоретичній олімпіаді «Музичний ерудит» в номінації «Музична література» здобули Яна Бевцик, Лілія Зінчук, Анастасія Семенюк, Ангеліна Руснак.

В номінації «Сольфеджіо» нагороди отримали Ірина Рожко та Анна Лобач.

В обласному конкурсі ансамблевої гри учнів фортепіанного відділу Гран-прі вибороли дуети у складі Ірини Рожко-Анастасії Білоусяк та Анни Новак-Лілії Табарчі, які також стали переможцями і в обласному турі Всеукраїнської мистецької програми «Нові імена». А дует Анни Новак та Лілії Табарчі став переможцем у ІІІ всеукраїнському конкурсі «Юний піаніст», що проходив у м.Кам’янець-Подільський.

Другі місця отримали дуети Анастасії Брончук-Лілії Сверланяк, Христини Чубенко-Валерії Баланецької, третє місце у дуету Аніти Скрипчук та Надії Прокопенко.

Були відзначені і переможці в обласному конкурсі учнів-гітаристів — Андрій Гальчук та Аліна Самсонович.

Своє вміння грати на бандурі в обласному конкурсі бандуристів продемонстрували Христина Монюк та Христина Солотвінська. Призові місця вибороли і юні скрипалі арсен Новак, Вадим Кулик, Арсен Семенюк, Марина Новак, Давид Андрюк, Емеліна Гойтенюк. Нагороду в обласному конкурсі духових оркестрів музичних шкіл та шкіл мистецтв здобув керівник духового оркестру Дмитро Федорак.

Привітала заклад з досягненнями учнів в.о. директора комунального закладу "Центр мистецтва, культури та дозвілля Кіцманської об’єднаної територіальної громади" Ольга Литвинюк.

Для призерів та переможців конкурсів, їх батьків та педагогів відбувся святковий концерт.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →