КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Призов з дотриманням умов карантину: до служби в підрозділах Збройних Сил сьогодні відправлено майже 50 юнаків
НОВИНИ

Призов з дотриманням умов карантину: до служби в підрозділах Збройних Сил сьогодні відправлено майже 50 юнаків

16-06-2020, 16:12

Сьогодні, 16 червня, майже п’ять десятків юнаків вирушили з обласного збірного пункту у м.Кіцмань до навчального центру для подальшого проходження служби в підрозділах Збройних Сил.

З побажаннями легкої служби, словами підтримки до присутніх звернулися Кіцманський міській голова Сергій Булега, голова райдержадміністрації Олексій Добровольський.

Міський голова також подякував батькам призовників та побажав юнакам достойно пройти службу у лавах Збройних Сил.

Старший військовий капелан Буковини, настоятель Свято-Миколаївського храму м.Кіцмань Юрій Кав’юк провів спільну молитву, благословивши юнаків на добру службу.

Військовий комісар Чернівецького ОВК полковник Віталій Чурай наголосив, що хлопці проходитимуть службу виключно  в місцях постійного розміщення підрозділів і не залучатимуться до виконання завдань в районі ООС.

Як повідомлялося раніше, всі заходи призову відбуваються з дотриманням обмежень, пов’язаних із карантином.

Протягом цього тижня для проходження служби в підрозділах ЗСУ вирушать 132 юнаків.

Загалом же по області буде призвано до строкової служби 455 юнаків, які поповнять лави Збройних Сил, служитимуть в підрозділах Національної гвардії, Державній прикордонній службі та Державній спеціальній службі транспорту.

Робота з призовниками проводиться із дотриманням всіх санітарно-епідемічних вимог. Членів призовних комісій, медичний персонал та призовників забезпечено засобами індивідуального захисту. Організована спеціальна обробка території та приміщень дезінфікуючими засобами, проводиться температурний скринінг.

У взаємодії з Департаментом охорони здоров’я Чернівецької ОДА та місцевими медичними закладами здійснюється лабораторне обстеження призовників на наявність респіраторного захворювання COVID-19.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →