КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Обрано керівний склад Кіцманської міської ради ОТГ
НОВИНИ

Обрано керівний склад Кіцманської міської ради ОТГ

26-11-2020, 16:21

 Сьогодні під час другого пленарного засідання першої сесії Кіцманської міської ради ОТГ восьмого скликання депутати затверджували керівний склад органу міського самоврядування.

Шляхом таємного голосування в окремій виборчій кабінці обирали секретаря міської ради. За результатами голосування призначено Петра Чуприну, який обіймав цю посаду і в попередньому скликанні.

За поданням міського голови депутати приймали рішення про призначення першого заступника голови міської ради з питань діяльності виконавчих органів — обрано Олександра Марусяка, заступника голови міської ради з питань діяльності виконавчих органів — Юрій Косар, заступника голови міської ради з питань організаційно-господарської діяльності — Олександр Ткачук.

Керуючою справами Кіцманської міської ради обрано Ярославу Раковіцу.

Важливим для життєдіяльності населених пунктів, які входять до складу громади, є і призначення старост старостинських округів. Наразі чинне законодавство передбачило цю процедуру тільки для тих сіл  та селищ, які входили до об’єднаної територіальної громади на момент виборів. Тож на пленарному засіданні першої сесії обирали таких старост: Шипинецького старостинського округу — Василь Нявчук, Лашківського  старостинського округу — Іван Тарновецький, Суховерхівського старостинського округу — Микола Олексюк, Давидівського старостинського округу — Михайло Прунчак.

Старост решти старостинських округів буде призначено після того, як вступить в силу Проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій №3651-д», який дає можливість працювати новообраним органам місцевого самоврядування громад і районів та врегульовує питання правонаступництва комунального і державного майна, бюджетних ресурсів, прав та зобов’язань.

Останнім питанням порядку денного було затвердження складу виконавчого комітету міської ради. 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →