КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Видовищні «Ігри патріотів» провели в Лашківці напередодні Дня захисників
НОВИНИ

Видовищні «Ігри патріотів» провели в Лашківці напередодні Дня захисників

14-10-2021, 14:35

Видовищні та цікаві військово-спортивні змагання «Ігри патріотів» відбулись у Лашківці 13 жовтня, напередодні храмового свята, Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва.

На майданчику зі штучним покриттям у силі, спритності, витривалості, швидкості та винахідливості змагалися дві збірні команди — «Степові орли» та «Залізні вовки», до складу яких увійшли учні та вчителі Лашківської школи.
Із державним та релігійним святами і проведенням на високому рівні такого патріотично-військового дійства учнів, вчителів, усіх лашківчан привітав міський голова Кіцманської територіальної громади Сергій Булега.
На захід також завітали і підтримували виступаючих оплесками учасники АТО, перший заступник міського голови Олександр Марусяк, заступник міського голови Юрій Косар, начальниця відділу освіти, молоді та спорту міськради Таїсія Тарановська, депутати міськради Олег Скорейко і Володимир Хромюк — генеральний директор Кіцманської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування, начальниця відділу ЦНАП міської ради Антоніна Олєйнікова і начальниця відділу організаційної, кадрової роботи, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Тетяна Плешкан.
Зі словами вітань до односельців і з вдячністю до організаторів свята звернувся староста Лашківського старостинського округу Іван Тарновецький.
Справжнє захопливе дійство розгорнулось на спортивному майданчику на час проведення змагань. Під звуки козацького маршу вийшли школярі з прапорами, учасники і відкрили турнір.
Команди змагались у таких конкурсах: представлення, стрибки у мішку, вправи з автоматом, розбирання та збирання автомату на швидкість, попадання в ціль, естафета з проходженням перешкод, перенесення потерпілого, акробатичні піраміди і перетягування канату.
За результатами змагань у напруженій і цікавій боротьбі перемогу здобула команда «Залізні вовки». Обидві команди і їх учасники нагороджені кубками, грамотами і медалями.
Учасників оцінювала суддівська колегія: вчителі Захисту України — Василь Данилюк з Лашківського ЗЗСО І-ІІІ ст., Віталій Королюк — з Кіцманського ЗЗСО І-ІІІ ст. та Андрій Грудей з Шипинецького ЗЗСО І-ІІІ ст.
Гарного настрою і позитивних емоцій додали своїми яскравими виступами шкільний психолог Христина Кучейник і танцювальний колектив Лашківського ЗЗСО “Step up” (керівник Вікторія Шестопалова).
 
А зранку в рамках "Ігри патріотів" також відбувся футбольний турнір, в якому взяли участь 4 команди: "Лашківка-1", "Кіцмань-1", "Лашківка-2", "Кіцмань-2".
Перше місце посіла команда "Лашківка-1", друге - "Кіцмань-1", третє - "Лашківка-2", четверте - "Кіцмань-2". Тренер - Олександр Маковійчук.
 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →