КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сердечні вітання жителям Лашківки з храмовим святом і всім мешканцям громади з днем Покрови Пресвятої Богородиці!
НОВИНИ

Сердечні вітання жителям Лашківки з храмовим святом і всім мешканцям громади з днем Покрови Пресвятої Богородиці!

13-10-2021, 14:55

Сердечні вітання жителям Лашківки з храмовим святом і всім мешканцям громади з днем Покрови Пресвятої Богородиці!

 

З давніх-давен це свято духовно об’єднує наш народ, живить його вірою у повсякчасне заступництво Божої Матері за людський рід, мир і добро на нашій землі.

Для Лашківського старостинського округу цей день особливий ще й тому, що 14 жовтня, на Покрову, тут відзначають храмовий празник.

Тож щиро вітаю лашківчан і бажаю процвітання, стабільності та розвитку в складі нашої громади, щастя і добробуту кожному жителю. Зичу всім міцного здоров'я, злагоди, домашнього затишку і тепла, реалізації планів і задумів. Нехай високе покровительство Пресвятої Богородиці буде завжди із вами та вашими родинами, дарує радість і благодать, захистить у годину негоди і збереже народ України у любові та єдності.

Вірю, що овіяне славою свято додасть усім нам наснаги та оптимізму, а Пресвята Богородиця і надалі підтримуватиме нас, оберігатиме мужніх українських воїнів та їхні життя у боротьбі за довгоочікуваний мир!

 

З повагою

міський голова

Кіцманської територіальної громади

Сергій БУЛЕГА.

 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →