КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Поважне 95-ліття завітало до Георгія Васильовича ГНАТЧУКА з Гаврилівців
НОВИНИ

Поважне 95-ліття завітало до Георгія Васильовича ГНАТЧУКА з Гаврилівців

18-01-2022, 13:45

17 січня житель села Гаврилівці Георгій Васильович Гнатчук святкував своє 95-ліття.

Із подарунками і теплими словами привітань з нагоди вагомої дати в цей день до ювіляра навідались перший заступник міського голови Кіцманської територіальної громади Олександр Марусяк, староста Іванківців та Гаврилівців Анжеліка Максимюк, депутатка Кіцманської міської ради Євгенія Косташик. Адже люди старшого покоління, життя яких було нелегким і тернистим, у першу чергу заслуговують на увагу і повагу.

Георгій Васильович із рідними привітно зустріли гостей, ювіляр ділився спогадами про своє життя і тяжкі пережиті роки воєнних лихоліть.

Чоловік народився 17 січня 1927 року в с.Южинець колишнього Кіцманського району. Після повернення з війни до мирного життя, працював у Неполоківцях, Ошихлібах, Кіцмані. Одружився у Гаврилівцях із Занхірою Мандзюк, де і стали проживати. В спільному шлюбі виховали сина Василя.

Довелося Георгію Васильовичу двічі пережити гіркоту втрати найближчих людей, адже у 2011 р. похоронив сина, а в 2014 р. не стало і дружини.

Далеко не кожному долею дано зустрічати настільки поважний вік. Тож гості насамперед побажали ювіляру, щоб здоров’я його не підводило, життєлюбність і оптимізм не зникали, близькі радували своєю турботою та увагою, а кожен день дарував радість і позитивні емоції, адже це і є запорукою довголіття.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →