КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > У Кіцмані до кінця лютого діятиме виставка аплікацій і авторських листівок поетеси Ольги САВЧЕНКО-ГНАТЮК
НОВИНИ

У Кіцмані до кінця лютого діятиме виставка аплікацій і авторських листівок поетеси Ольги САВЧЕНКО-ГНАТЮК

19-01-2022, 14:16

Знана українська письменниця, дитяча поетеса, педагогиня з Кіцманя Ольга Савченко-Гнатюк презентувала у Кіцманському історичному музеї персональну виставку, де можна ознайомитись із ще однією гранню її таланту. До уваги відвідувачів — близько півсотні аплікацій мисткині з серії "МАТАБАДІЯ" та авторських листівок із віршиками і загадками для дітей.

В основі аплікацій використані тканини, хутро, нитки, шкіра, пір'я тощо. Для виготовлення однієї з них, до прикладу, знадобилося аж 463 цвяшки. Таким чином, вживаним речам майстриня надала друге життя і вони заново ожили у вигляді яскравих та неповторних звірят, у кожного з яких своя унікальна історія створення.

Аплікації знайшли своє відображення на авторських листівках, на звороті яких ви знайдете віршик чи загадку, котрі описують зображену на листівці тваринку.

Відвідати виставку і переглянути цікаві роботи авторки можна буде до кінця лютого у Кіцманському історичному музеї за адресою: м.Кіцмань, вул.Незалежності, 55, Будинок дитячої творчості.

Більше у ВІДЕОСЮЖЕТІ за посиланням: www.facebook.com/groups/888004791360431/permalink/1957206164440283/

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →