КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Про тенденції на ринку праці Чернівецької області повідомляє Центр зайнятості
НОВИНИ

Про тенденції на ринку праці Чернівецької області повідомляє Центр зайнятості

19-01-2022, 14:37

      Зменшилося навантаження на одне вільне робоче місце. Зокрема, станом на 1 січня 2022 року 7 осіб претендували на вакантну посаду, а це на 5 безробітних менше, ніж у минулому році. В порівнянні з відповідною датою 2021 побільшало і вакансій (на 14,1%). Про це повідомляє сектор інформаційної роботи Чернівецького обласного центру зайнятості.

 Станом на 1 січня 2022 року у базі Чернівецького обласного центру зайнятості налічувалось 775 вільних посад.

   Впродовж січня-грудня 2021 року роботодавці області подали інформацію про наявність 9805 вакансій, середній розмір заробітної плати у яких склав 8558 гривень. Нині є 16 пропозицій роботи із зарплатнею від 15 000 до 27 000 гривень, інформує директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

 

На таку зарплатню можуть претендувати водій автотранспортних засобів, слюсар з ремонту автотранспортних засобів, рихтувальник кузовів, слюсар з ремонту колісних засобів, слюсар-електрик з ремонту електроустаткування, майстер цеху, головний бухгалтер, механік, налагоджувальник технологічного устаткування тощо. Більше дізнатися про актуальні вакансії можна на сайті Чернівецького ОЦЗ у рубриці «Шукаємо роботу разом!».

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →