КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Посмішки, смаколики, розваги, подарунки: у Кіцмані відзначили День захисту дітей
НОВИНИ

Посмішки, смаколики, розваги, подарунки: у Кіцмані відзначили День захисту дітей

01-06-2022, 12:32

1 червня у Кіцмані та на території Кіцманської громади відбулися заходи з нагоди Дня захисту дітей. У центрі міста на малечу і юнацтво чекали захопливий інтерактивний квест, урочиста вітальна частина, спортивні заходи, яскрава фотозона, можливість всім охочим проявити талант під час "відкритого мікрофону", конкурс дитячого малюнка на асфальті, цінні подарунки, а на завершення — традиційна безкоштовна акція пригощання морозивом від міської ради. Також смачним морозивом поласували й дітки учасників бойових дій, з багатодітних сімей і ті, які тимчасово проживають у населених пунктах громади.
За свої вміння, старання та активну участь у іграх і конкурсах хлопчики й дівчатка були нагороджені цінними подарунками від Кіцманської міської ради за сприяння спонсорів: інтернет-провайдера "Гольфстрім" (Олена Мєзєнєва), "Нової пошти", "KOKOS", "Black house" (Олег Скорейко), приватного підприємця Віктора Литвинюка.
Всіх учасників святкових заходів під час урочистого відкриття привітав міський голова Кіцманської територіальної громади Сергій БУЛЕГА.
 
З гарною символічною піснею "Діти за мир в усьому світі" виступив хор учнів Кіцманської музичної школи ім.В.Івасюка.
🙏 Хвилиною мовчання згадали українських діточок, які через кляту війну уже не відчувають тепла маминих рук, батьківського мужнього плеча та не бачать ясного сонця. «Молитва дітей» прозвучала з уст маленьких кіцманчан і зворушила присутніх.
🇺🇦 Найбільше бажання — жити на мирній землі — продемонстрували діти з різних куточків нашої держави під час дефіле у вишиванках. Вони дефілювали під славнозвісну пісню переможців цьогорічного Євробачення - українського гурту KALUSH - "Стефанія". Ще одним щемким моментом номера був вихід до дітей їхніх матусь і міцні, надійні материнські обійми.
 
🎤 «Відкритий мікрофон» залучив до участі багатьох діток, які виявили бажання показати свій талант чи вміння - розказували вірші, співали пісні, грали на музичних інструментах.
 
🎨 "Світ без війни" очима дітей - яскравими барвами розквітла вулиця І.Миколайчука під час конкурсу малюнка на асфальті.
Надзвичайно сподобалось і меншим, і старшим діткам брати участь в інтерактивному квесті «Ми діти твої, Україно!». Всього учасників було 60 і всі вони отримали призи за результатами квесту, вдало пройшовши за визначений час разом із кураторами 10 станцій, де на них чекали пізнавальні завдання на відповідну тематику від медиків, бібліотекарів, вчителів гімназії, Кіцманського ЗЗСО та музичної школи, спортсменів, пожежників, полісменів, працівників служби у справах дітей та «Нової пошти».
 
🥁🎺 Неймовірним репертуаром і виконавською майстерністю потішив усіх відвідувачів святкових заходів естрадний духовий військовий оркестр Чернівецького гарнізону 10 окремої гірсько-штурмової бригади 💥👏
 
🥊⚽ Любителів єдиноборств зібрав відкритий ринг з кікбоксингу, що відбувся на підтримку ЗСУ, а футбольних вболівальників — дитячий товариський матч на міському стадіоні.
 
 
 ❤️ Також на площі біля пам’ятника В.Івасюку відбувся благодійний ярмарок на підтримку Назарчика Курчака з Ошихлібів. Кожен небайдужий, придбавши на ярмарку солодощі, іграшки, сувеніри, зробив свій внесок у порятунок життя дитини, яка також мріє про щасливе дитинство та потребує найдорожчого уколу в світі.
 
👋💞 Радість зустрічей та знайомств, безцінні хвилини щастя й позитивних вражень, чудовий настрій подарувало дітворі організоване свято. Найбільша цінність - посмішка дитини, тож щиро радіємо, що вдалося сьогодні ощасливити таку велику кількість дітей! Дякуємо за цю можливість Богу і Збройним Силам України 💙💛

БІЛЬШЕ ФОТО ТА ВІДЕО - на наших сторінках в соціальних мережах.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →