КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сердечні вітання мешканцям Шипинців та Іванківців із храмовим святом!
НОВИНИ

Сердечні вітання мешканцям Шипинців та Іванківців із храмовим святом!

21-09-2022, 06:43

Сердечні вітання мешканцям Шипинців та Іванківців із храмовим святом, а всім вірянам громадиз Різдвом Пресвятої Богородиці!

 

Для кожної людини рідна земля – це частинка душі, мила і дорога серцю сторона. І саме в такі особливі дні, як храмове свято, кожен відчуває себе частиною великої родини, об'єднаної любов'ю до Бога і батьківщини, прагненням жити і працювати задля добробуту своєї сім'ї, свого населеного пункту і громади.
 
Хай же і надалі процвітають ваші села, народжуються й підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомагають молодим розвивати рідний край та підтримувати його славетні традиції.
 
У Різдво Пресвятої Богородиці щиро дякуємо нашій Покровительці за допомогу та заступництво. Нехай велич і чистота свята подарують всім нам спокій, радість і щастя, а серця сповнюються щирою міцною вірою та наполегливістю, які були притаманні батькам Богородиці.
 
Бажаю, щоб за наші молитви, старання, турботу до ближніх Україна була обдарована Всевишнім миром, процвітанням та достатком. Добра всім, світла і чистих помислів, щедрої долі, сили і наснаги у всіх випробуваннях. Нехай віра у краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання.
 
З повагою
міський голова
Кіцманської територіальної громади
Сергій БУЛЕГА.
ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →