КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Трудовий Архів > Фонди Трудового Архіву > Про співфінансування утримання комунальної установи «Трудовий архів Кіцманської міської ради» всіма територіальними громадами колишнього Кіцманського району
Трудовий Архів / Фонди Трудового Архіву

Про співфінансування утримання комунальної установи «Трудовий архів Кіцманської міської ради» всіма територіальними громадами колишнього Кіцманського району

18-02-2023, 15:57

Трудовий архів Кіцманської міської ради Чернівецького району Чернівецької області перебуває на спільному фінансуванні Кіцманської, Мамаївської, Неполоковецької, Брусницької, Веренчанської та Ставчанської  територіальних громад.

За 2022 рік профінансовано утримання трудового архіву в повному обсязі Кіцманською, Мамаївською, Брусницькою та Веренчанською територіальними громадами. Недофінансовано утримання трудового архіву Ставчанською ТГ та Неполоковецькою ТГ, що складає разом -35875 грн. (інформація про співфінансування додається).

Виконавчий комітет Кіцманської міської ради  наголошує на необхідності сплати вашими громадами боргу за 2022 рік за утримання трудового архіву Кіцманської міської ради, що становить по Ставчанській ТГ -32321,00 грн. та по Неполоковецькій ТГ -3554,00 грн.

У випадку несплати вашими громадами вищевказаного боргу у 30-денний термін, Кіцманська міська рада буде змушена припинити надання послуг трудовим архівом Кіцманської міської ради мешканцям ваших громад та готова передати архівні справи підприємств, закладів та установ, що розташовані на підпорядкованій вам території.

 

 

ПЕРЕЙТИ ДО РОЗДІЛУ ФОНДИ ТРУДОВОГО АРХІВУ →