КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Культура > Новини Культури > Досвід діяльності клубних закладів Кіцманської територіальної громади презентували на обласному семінарі-практикумі
Культура / Новини Культури

Досвід діяльності клубних закладів Кіцманської територіальної громади презентували на обласному семінарі-практикумі

04-04-2023, 09:59

30 березня в Буковинському центрі культури і мистецтва за участю начальника управління культури Чернівецької ОВА Олени Боднар і директора БЦКМ, заслуженого діяча мистецтв України Миколи Шкрібляка відбувся обласний семінар-практикум директорів базових клубних закладів. Під час зустрічі присутні обговорили тему: «Діяльність клубних закладів територіальних громад Чернівецької області в умовах воєнного стану. Нові виклики, професійні орієнтири, конструктивні рішення».
Ефективним досвідом діяльності клубних закладів нашої територіальної громади в умовах воєнного стану з колегами із понад 50 громад Буковини поділилася директор КЗ «Кіцманський центр мистецтва, культури і дозвілля» Кіцманської міської ради Майя НЕЗВИСЬКА. Вона зауважила, що з початком повномасштабного вторгнення клубні заклади зіштовхнулись із новими реаліями і перетворилися на гуманітарні хаби та зуміли поєднувати основну діяльність із наданням допомоги внутрішньо переміщеним особам і Збройним Силам України. У своєму виступі Майя Юріївна відверто розповіла, як впродовж складного 2022 року працівники культури приймали виклики сьогодення, запроваджували інноваційні форми роботи, знаходили нестандартні рішення для усунення проблем і труднощів.

Відділ культури Кіцманської міської ради.
Фото: Буковинський центр культури і мистецтва.
 

ПЕРЕЙТИ ДО РОЗДІЛУ НОВИНИ КУЛЬТУРИ →