КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 23 травня — День Героїв. Звернення міського голови Кіцманської ТГ Сергія Булеги
НОВИНИ

23 травня — День Героїв. Звернення міського голови Кіцманської ТГ Сергія Булеги

23-05-2023, 06:31

23 травня ми вшановуємо всіх українців, які в різні епохи відстоювали і нині відстоюють незалежність та вільний вибір України. Це — ще одна нагода не лише віддати данину пам’яті героїчним постатям минувшини, завдяки яким ми здобули омріяну незалежність, а й день шани новітніх Героїв, які залізним щитом стоять перед ворогом з 2014 року і продовжують виборювати нашу державність в час війни з російським агресором.

Відзначення Дня Героїв — свідчення твердої волі українського народу, символ незборимості Української Нації. Тому на честь них, поколінь минулих, сучасних та майбутніх Героїв України, важливо затвердити на державному рівні цей день, який Україна неофіційно з року в рік відзначає 23 травня. 
Ми повинні пам’ятати наших Героїв, розповідати про них нащадкам, гідно продовжувати їхню справу, втілюючи їх ідеї в життя. Це наш святий обов’язок перед всіма, хто віддав своє життя за те, щоб ми з вами жили й могли будувати майбутнє країни, за яку вони боролись.
Хай же на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, знову запанує мир і злагода! Добра кожній родині, а нашій державі — перемоги, процвітання, сили й слави!
 
З повагою і вдячністю
міський голова
Кіцманської територіальної громади
Сергій БУЛЕГА.
 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →