КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > В День Героїв у нашій Кіцманській громаді вшанували земляків, усіх захисників та захисниць України
НОВИНИ

В День Героїв у нашій Кіцманській громаді вшанували земляків, усіх захисників та захисниць України

23-05-2023, 15:04

В День Героїв, 23 травня, в нашій Кіцманській громаді вшанували земляків, усіх захисників та захисниць України, які протягом багатьох століть жертовно боролися за незалежність і територіальну цілісність нашої держави, і продовжують робити це нині. Без героїв неможлива нація, але саме нація народжує героїв. Самопожертва заради Батьківщини та свого народу є однією з вершин людського духу.

🙏За упокій кіцманчан і всіх полеглих за Україну помолились біля Пам’ятного Хреста в Кіцмані мешканці й керівництво громади, працівники міської ради, закладів культури, установ і організацій та всі небайдужі. Панахиду провів настоятель Свято-Миколаївської церкви м.Кіцмань, отець Юрій Кав’юк.
🇺🇦Щирі слова вдячності та визнання нашим Героям-кіцманчанам і всім, хто в різні часи й епохи зі зброєю чи без ставав на захист України, і хто нині відстоює майбутнє нашої нації, висловив міський голова Кіцманської територіальної громади Сергій Булега.
🕯️Присутні поклали квіти і запалені лампадки до Пам’ятного Хреста борцям за волю України. Вклонились подвигу і світлій пам'яті захисників на могилах загиблих земляків сьогодні у Кіцмані та в старостинських округах нашої громади. Наше завдання — навіки зберегти пам'ять про Героїв!
Нехай Господь благословляє і оберігає наших мужніх воїнів, які щодня ризикують життям, аби наблизити перемогу!
Слава Героям! Слава Україні! 💙💛
 
#Кіцманськагромада #Кіцмань #ДеньГероїв
 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →