КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 28 травня — День поліцейського офіцера громади. Щиро вітаємо! 👮🚔
НОВИНИ

28 травня — День поліцейського офіцера громади. Щиро вітаємо! 👮🚔

28-05-2023, 14:35

Впродовж останніх 5 років Україна змінює підхід до охорони правопорядку шляхом розвитку унікального проекту під назвою “Поліцейський офіцер громади”. У рамках міжнародної практики, відомої як community policing, такі поліцейські живуть і працюють у конкретній територіальній громаді, щоб збільшити присутність місцевих поліцейських, сприяти комунікації з мешканцями, підтримувати порядок, запобігати правопорушенням і злочинам, вирішувати конфлікти та залучати до співпраці місцевих мешканців. Завдяки такій співпраці і поліцейські, і громадяни можуть створити безпечніші райони, де кожен відчуває, що його почули й поважають.

👮‍♂️Дякуємо поліцейським офіцерам нашої Кіцманської громади: капітанам поліції Василю Данилюку, Андрію Рураку та старшому лейтенанту Андрію Ватрічу за службу, яка вимагає твердого характеру, практичного досвіду, впевнених знань та вміння приймати вірні рішення у складних ситуаціях. Вітаємо з професійним святом і бажаємо, щоб громадяни відчували і захист, і підтримку, щоб кожен бачив у поліцейському офіцері громади перш за все захисника і помічника!
🌟Нехай професійне свято додасть вам натхнення та невичерпної наснаги в почесній правоохоронній діяльності на благо нашої громади, а ваша мужня і самовіддана праця знаходить щиру вдячність і довіру в серцях громадян.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →