КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > ❗️Шановні жителі громади❗️ Важлива інформація❗️
НОВИНИ

❗️Шановні жителі громади❗️ Важлива інформація❗️

16-11-2023, 13:50

 
❗️Шановні жителі громади❗️
❗️Важлива інформація❗️
🔸Вчора, 15 листопада, відбулося перше засідання комісії з питань перейменування (найменування) вулиць, провулків, площ, парків, скверів, мостів та інших споруд, розташованих на території населених пунктів громади та декомунізації геонімів.
🔸Керуючись конституцією України та рядом Законів України, виконавчим комітетом Кіцманської міської ради було попередньо опрацьовано узагальнені пропозиції громадськості щодо перейменування вулиць та провулків населених пунктів Кіцманської громади.
🔸Проте на першому засіданні комісія стикнулася з певними труднощами, які зумовлені низькою активністю громадськості щодо перейменування вулиць та необхідністю продовжити термін збору пропозицій громадян щодо перейменування вулиць.
🔸Просимо громадськість перейти за посиланням на наш сайт, та переглянути узагальнений аналіз пропозицій, що вже був попередньо сформований.
🔸Міська рада прийматиме письмові колективні звернення жителів громади щодо пропозицій перейменування вулиць з підписами та прізвищами протягом наступних 2 тижнів.
🔸Жителі сіл нашої громади можуть звернутися до старостатів зі своїми пропозиціями, оскільки всі старости є членами комісії з питань перейменування.
🔸Збір даних триватиме до 27 листопада.
🔸29 листопада о 15.00 планується наступне засідання комісії з питань перейменування.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →