КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Щиро вітаємо фермерів, аграріїв, працівників сільськогосподарської галузі з професійним святом – Днем працівників сільського господарства України!
НОВИНИ

Щиро вітаємо фермерів, аграріїв, працівників сільськогосподарської галузі з професійним святом – Днем працівників сільського господарства України!

19-11-2023, 09:28

 🌾🚜🌿Щиро вітаємо фермерів, аграріїв, працівників сільськогосподарської галузі з професійним святом – Днем працівників сільського господарства України! В третю неділю листопада українці традиційно відзначають цей день починаючи з 1993 року.

🔸Сільське господарство для України є однією із пріоритетних галузей розвитку економіки, адже наша країна є потужною аграрною державою. Завдяки щоденній праці наших аграріїв забезпечується продовольча безпека не тільки нашої країни, але й усього світу.

👨‍🌾В складних умовах сьогодення, особливу шану висловлюємо героїзму і відданій праці аграріїв. Заміновані поля, ворожі обстріли, тисячі знищених та пошкоджених об’єктів інфраструктури і одиниць сільськогосподарської техніки - це ті умови сьогодення, при яких аграрії щодня продовжують сіяти і збирати урожай і дбати про тварин. Не дарма наша земля споконвіку славиться добрими, талановитими та працьовитими людьми.

🔸Ми цінуємо внесок кожного і кожної та безмежно вдячні працівникам сільського господарства за щоденну працю й наполегливість.

🔸Дякуємо всім, хто так чи інакше причетний до цього свята. Низький уклін за вашу самовіддану працю та відданість своїй справі! Бажаємо міцного здоров’я, щастя, нехай у вашому домі завжди панує злагода і добро!

Низький Вам уклін та Божого благословення!

 

З повагою

Сергій БУЛЕГА,

міський голова

Кіцманської територіальної громади.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →