КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні відбулася перша робоча зустріч членів виконавчого комітету у 2024 році.
НОВИНИ

Сьогодні відбулася перша робоча зустріч членів виконавчого комітету у 2024 році.

12-01-2024, 17:06

🔹Сьогодні відбулася перша робоча зустріч членів виконавчого комітету у 2024 році.
🔹На засіданні обговорили 28 питань порядку денного у різних сферах.
📝 Інформувала про стан роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Кіцманської міської ради за 2023р. Ярослава Раковіца – керуюча справами (секретар) виконавчого комітету.
📝 Під час засідання заслухали інформації, зокрема, про затвердження плану заходів щодо запобігання та виявлення корупції у виконавчих органах міської ради на 2024р., про що доповідала начальник відділу правового забезпечення Ірина Королюк. 
📝 На голосування також були винесені такі важливі питання: підведення підсумків виконання плану роботи виконавчого комітету за ІV квартал 2023р., про перейменування вулиць та провулків в населених пунктах Кіцманської міської
територіальної громади, створення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Kіцманської міської територіальної громади, забезпечення оплати витрат пов’язаних з поховання військовослужбовців, питання про хід виконання рішень виконавчого комітету щодо усунення з публічного простору пам’ятних знаків/декоративних елементів, пов’язаних з історією і культурою росії та СРСР, про присвоєння поштової адреси, виділення матеріальної допомоги, надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
🔹З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.
 
 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →