КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Оголошення > ОГОЛОШЕННЯ Кіцманська міська рада оголошує конкурс з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Кіцманської міської територіальної громади
Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ Кіцманська міська рада оголошує конкурс з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Кіцманської міської територіальної громади

15-04-2024, 22:28

 Організатор: Виконавчий комітет Кіцманської міської ради Чернівецького району Чернівецької області (вул. Незалежності, 83 м. Кіцмань).

Підстава для проведення конкурсу: рішенням XХХІV сесії Кіцманської міської ради VІІІ скликання від 23.02.2024 №10/2 Про проведення конкурсу з визначення виконавця на надання послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів Кіцманської міської територіальної громади».

Місце і час проведення конкурсу: 15.05.2024 р. 11.00 год.

Прізвище, ім’я та по батькові (за наявності), посада, контактний телефон та адреса електронної пошти посадової особи , уповноваженої здійснювати комунікацію з учасниками: начальник відділу житлово-комунального господарства та охорони довкілля виконавчого комітету Кіцманської міської ради Лисак Родіон Іванович, +380501918840, rodionlysak@gmail.com.  

Кваліфікаційні вимоги до учасників:

-   наявність матеріально-технічної бази;

-   вартість надання послуг;

-   досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;

-   наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації;

Характеристика території: м. Кіцмань, с. Валява, с. Кліводин, с. Суховерхів, с. Давидівці, с. Ошихліби, с. Лашківка, с. Витилівка, с. Іванківці, с. Гаврилівці.

Характеристика об’єктів поводження із відходами: місця видалення відходів м. Кіцмань, с. Давидівці, с. Кліводин, с. Суховерхів, с. Валява, с. Лашківка, с. Гаврилівці, с. Ошихліби.

Конкурсні пропозиції подаються особисто, або надсилаються поштою конкурсній комісії у конверті на адресу організатора конкурсу протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення на офіційному інтернет-сайті Кіцманської міської ради.

Умови конкурсу викладені в Конкурсні документації з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Кіцманської міської територіальної громади та розміщені на інтернет-сайті Кіцманської міської ради.

 

ПЕРЕЙТИ ДО РОЗДІЛУ ОГОЛОШЕННЯ →