КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні в малому залі Кіцманської міської ради відбулася зустріч міського голови з підприємцями нашої громади, які звернулися з клопотанням до сесії міської ради щодо зменшення відсоткової ставки оподаткування на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
НОВИНИ

Сьогодні в малому залі Кіцманської міської ради відбулася зустріч міського голови з підприємцями нашої громади, які звернулися з клопотанням до сесії міської ради щодо зменшення відсоткової ставки оподаткування на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

04-06-2024, 16:57

 

🔸Сьогодні в малому залі Кіцманської міської ради відбулася зустріч міського голови з підприємцями нашої громади, які звернулися з клопотанням до сесії міської ради щодо зменшення відсоткової ставки оподаткування на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
🔸В ході обговорення кожен мав можливість висловити свою думку та аргументи щодо вирішення даного питання.
🔸За результатами зустрічі було прийнято спільне рішення і Сергій Борисович пообіцяв звернутися до депутатів на черговій сесії міської ради з пропозицією зменшення відсоткових ставок до рівня 2021-22 років.
🔸Це вимушений захід, який з одного боку дещо зменшить надходження до бюджету, але в результаті зменшить податковий тиск на підприємців та дасть змогу вижити в цей непростий час.
🔸Міський голова висловив сподівання на підтримку депутатів даної пропозиції.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →