КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 6 червня - День журналіста України
НОВИНИ

6 червня - День журналіста України

06-06-2024, 12:21

 Щорічно 6 червня для всіх українських журналістів, які завжди були і є для людей джерелом правди, настає професійне свято — День журналіста України.

Слово професійних журналістів в сучасному світі є сильною зброєю, адже суть професії – донесення до громадськості важливої інформації чи новини максимально доступно та об’єктивно.
В нашій країні, як і в усьому демократичному світі, ЗМІ, а отже й журналістів часто називають «четвертою владою», бо від того, яким чином подається інформація, залежить думка людей про ту чи іншу ситуацію в країні та поза її межами. Журналістика слугує ніби містком між владою та народом, виражаючи думку всіх верств суспільства. Часто журналістські розслідування та репортажі сприяють відновленню справедливості, викриттю корупції, важких злочинів та змушують владу ставати більш прозорою.
Ми, як вільний та цивілізований народ не хочемо чути пропаганди та фейків, ми гідні знати правду та отримувати достовірну інформацію, ми маємо право на свободу слова та незалежні ЗМІ.
Щиро вітаємо всіх журналістів з професійним святом!
Честь і шана представникам професії, хто у час війни працює на благо України, висвітлюючи військові злочини, які скоюють окупанти, аби світова спільнота знала правду, всім, хто взяв до рук зброю і став на захист України. Зичимо вам міцного здоров’я, щастя, натхнення та сміливості!
Вічна пам'ять тим, хто поліг на полі бою, віддавши своє життя.🕯
Продовжуйте тримати інформаційний фронт!🇺🇦

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →